Indlæg

3 streamingtjenester hvor du kan se masser af sport

3 streamingtjenester hvor du kan se masser af sport

Vil du gerne have mulighed for at følge med i meget af alt det sport, der bliver vist på daglig basis, kan det blive ganske nemt for dig, så længe du bare har adgang til de rette streamingtjenester.

 

Der er nogle streamingtjenester, der er markant bedre at se sport på end andre, simpelthen fordi de bare sidder med de nødvendige rettigheder og derfor har mulighed for at sende alt det sport, du gerne vil se. Nu om dage er sport jo flyttet fra flow-tv over til streamingtjenesterne, så det gælder om at vælge rigtigt, når du vil have adgang til masser af sport. Her er tre af de tjenester, du kan bruge.

TV2 Play

For det første kan du vælge at få dig et abonnement med sport hos TV2 Play. Hos TV2 Play kan du nyde godt af så mange forskellige sportsgrene, og der følger også adgang til deres TV2 Sport og TV2 Sport X kanaler.

 

På TV2 kan du blandt andet nyde godt af landsholdsfodbold, håndbold, Wimbledon, Tour de France, CS:GO og meget andet. Her er der noget for enhver smag, og du har et generelt godt udvalg med et abonnement hos dem.

Viaplay

Et andet godt sted at oprette et abonnement, når du vil have adgang til en lang række sportsgrene, kan være hos Viaplay. Med Viaplay Sport er du godt dækket ind, og her kommer du ikke til at savne indhold at kaste dig over.

 

Nogle af de ting, du blandt andet får adgang til her, er en masse fodbold i form af Premier League, FA Cup, Champions League og Superliga. Du kan også nyde en masse god NFL og Formel 1 samt se MMA, hvis det er den slags, du er til. Der er rigeligt at vælge imellem.

Discovery Plus

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at tilføje Discovery Plus til dit abonnement, hvis du lige mangler det sidste sport i din hverdag, som du gerne vil have nem adgang til.

 

Her kan du blandt sætte dig tilbage i sofaen og nyde en masse skisport, cykling, snooker, fodbold, OL og hvad der nu ellers er at finde på programmet hos dem.

 

Husk at rettighederne kan skifte fra år til år, så derfor kan det være godt at følge med i, hvem der har rettigheder til hvilke ligaer og sportsgrene, så du kan vælge de rette til dit sortiment.