Indlæg

Et komplet fitness til hjemmet

For at kunne træne hjemmefra, frem for nede i fitness centeret, kræver det, at du har noget fitness udstyr at gøre godt med. I denne artikel vil vi komme med vores anbefalinger til hvilket udstyr du kan gøre brug af, for at få det bedste hjemme fitness.

Hvor meget træningsudstyr skal jeg have?

Du behøver ikke at have et helt nyt separat værktøj til hver eneste øvelse du skal lave. Så løber du i hvert fald hurtigt tør for plads i hjemme. Nej, det handler mere om at finde de enkelte stykker fitness udstyr som kan have mange flere forskellige funktioner.

Det kræver bare, at du kan tænke lidt kreativt for at kunne finde på nogle smarte øvelser.

Men bare rolig, hvis ikke du er så kreativt anlagt er vi her heldigvis for dig, og har allerede udtænkt nogle løsninger.

Hvad er det bedste træningsudstyr?

Afhængigt af hvad dine træningsmål er, er der meget forskelligt træningsudstyr der kan hjælpe dig.

Styrketræning

Hvis dit hovedmål med hjemmetræningen er at opbygge større muskler, bør du anskaffe dig justerbare håndvægte. De er smarte af flere årsager, bl.a. kan du tage vægtskiverne af og benytte dem til andre øvelser såsom triceps træning, ekstra vægt til mavebøjningerne eller meget andet.

Cardio

Er du mere til løbeture og træning af core, er det nok noget andet udstyr vi skal kigge på. Til løbeturene kan du overveje om du vil have et pulsur til at holde styr på alle statistikkerne. Du kan også gøre brug af en træningsvest så du samtidig får en smule styrketræning mens du løber.

Du kan også selv udforske og søge efter lige netop det træningsudstyr du har brug for.

Bedste udstyr til vægttab

Hvis du gerne bare vil tabe dig, inden du kaster dig ud i en masse styrketræningsøvelser, er der heldigvis også noget rigtig godt træningsudstyr til dig.

Til at starte med er det en god ide, at anskaffe sig en tyk træningsmåtte, så øvelser såsom mavebøjninger eller udstrækning bliver en del behageligere. De færreste vil lave mavebøjninger på bart gulv, da det hurtigt gør ondt.

Det er de færreste der har pladsen til det men hvis man har det, kan en motionscykel hjælpe dig rigtig langt. Dog fylder den meget, så man kan ligeså godt bare tage ud på en rigtig cykeltur.

Et andet godt forslag til dem som vil tabe sig kan være en badevægt. Selvom det ikke er et træningsudstyr i sig selv, er det noget som er med til at holde motivationen kørende. Hvilket nok er det allervigtigste ved hele træningsprocessen.