Indlæg

Hvordan finder du det rigtige udstyr til skiferien

Har man ikke været på skiferie før og ikke har udstyre klar til en skiferie. Ja så kan du rigtigt hurtigt komme til at føle det er dyre at købe skiudstyr end det er at købe ferie. Det du så skal huske på det er når du har købt det udstyr engang, ja så kan du altså vente mange år med at købe nyt udstyr. Det kan også være en god ide at låne udstyr af andre man kender til den første skiferie.

Der er nogle ting man bare skal have også er der nogle ting som man godt kan undvære, de første mange skiferier men kan være gode at have med.

Udstyr man skal bruge

Det du skal bruge af skiudstyr, lad og starte inde fra kroppen – Skiundertøj, skisokker, evt midlayer, skibukser, skijakke, skihandsker og ski goggles. Det er ting som du skal have med på skiferien. Du kan leje skihjelm, men det kan være lækkert nok at have sin egen, så man ikke kommer hjem efter skiferien med lus.

En investering som tjener sig hjem over tid

Lad os også lige komme omkring de ekstra goder, det kan være at have ens egne ski, støvler og stave, samt snowboard, har du dit eget udstyr så er det en investering som i mange tilfælde har tjent sig hjem efter 5-6 uger på ski. Da man ikke skal leje udstyr, kun holde ved lige. Derfor kan det også være en god ide at besøge en af de gode skibutikker vi har i Danmark. Andre gode skiprodukter kunne være støvlevarme, som kan give støvlerne varme efter en god dag på pisten, så man ikke skal til ned i et par våde skistøvler. Ellers kan det være en halsedisse som hjælper din næse og hals med at holde varme under de blæsende dage på pisten.

Genoplev ferien med GoPro

Vi kommer ikke uden om GoPro kamera, som gør at du kan genopleve de vilde turer du har haft på pisten, mens du er fløjet ned af en sort pist med 80-100 km’t. Der findes også oceaner af mounts som gør at du kan få forskellige vinkler på, du kan få head mounts som du sætter fast på din skihjelme, du kan også få et bryst mount som du selvfølgelig har sat omkring brystet. Det som mange vil kalde en selfie stick, er også super sjov at have med på skiferien, med den er det også nemt at filme andre man er afsted med. Skal man i parken kan man især drage nytte af et GoPro kamera med en selfie stick på.

Tager man nord på for at tage på skiferie, kan det være virkelig koldt og mange fryser deres hænder og fødder. Der kan man købe heatpacks som man kan ligge i sine skistøvler eller ind i sine skihandsker.