Indlæg

Sådan får du mere ud af din kompakte storbylejlighed

Hvis du netop har fået en lejlighed i byen, så har du nok lagt mærke til, at det kan være svært at indrette sig selv på så lidt plads. Det er dog ikke umuligt at få en god indretning på lidt plads, man skal bare bruge lidt ekstra tid til at finde smarte ideer, og gode indretningsgenstande. Hvis du har brug, får lidt tips til at få mere ud af din lejlighed, så kan du læse med her.

 

Vælg de minimalistiske ting

Når man bor et kompakt sted, kan det være en god ide først og fremmest at skære lidt ned på de ting man har. Der er ikke plads til så mange ting, så derfor skal man gøre op med sig selv, hvilke ting man kan skære ned på så der er lidt mere plads. Det er vigtigt, at man husker på, hvor lidt plads der er, og er realistisk i forhold til den størrelse sofa man køber eller spisebord. Hvis man køber for store og tunge møbler, kan det nemt tage meget af pladsen, og få lejligheden til at se mindre ud end den egentlig er.  Derfor er lette og simple møbler gode at købe til lejligheden så man få hele lejligheden til at se større ud.

De materialer du vælger, kan have stor indflydelse på, hvor fyldt rummet virker. For eksempel kan det at bruge hvid vægmaling eller hvide gardiner, få rummet til at virke større, hvorimod en mørk maling kan gøre det modsatte. At bruge spejle i indretningen kan også få rummet til at virke større, så det kan være en god ide, både fordi det er praktisk, men også fordi det gavner rummet.

 

 

Find inspiration på nettet

En god mulighed man har nu, er at finde inspiration på nettet. På nettet kan man nemlig høre fra andre folk, der har gode ideer til, hvordan man indretter en lille lejlighed. Det er trods alt bedst at høre det fra dem, der selv bor i det, og har erfaringer med hvordan man udnytter plads bedst. Det kan være de selv har fundet nogle gode møbler som de vil dele, eller måske et godt mærke der laver fine ting. Man kan gå ind på hjemmesiden Herligthjem.dk, der har mange gode ideer til, hvordan man indretter sit hjem bedst med de midler man har. Her kan du nemlig finde gode tips med også nye spændene møbler, der ville passe godt ind i enhver lille lejlighed.