Indlæg

Sov bedre – 3 tricks for en bedre søvn

Sover du dårligt? Er du ofte træt og uoplagt? Så påvirker det helt sikkert både dit privatliv og dit arbejdsliv. Når vi sover dårligt, bliver vi alt for ofte en dårligere udgave af os selv. Den er det de færreste der holder af. Ofte gør vi det heller ikke selv. Med dårlig søvn kommer ofte også dårlige spisevaner. For hvem orker, at stå og lave sund mad når man er lige ved at omkomme af træthed? Så er det bare meget nemmere med take away. Derfor vil en bedre nattesøvn påvirke mange positive ting for dig.

Hvad kan du selv gøre for at sove bedre?

Vi kan selv gøre ret mange ting for, at påvirke vores nattesøvn. Vi tilbringer utrolig mange timer af vores liv i vores seng og derfor er det så vigtigt, at det er den rigtige seng og madras for dig. Den forkerte madras vil uden tvivl forringe din søvnkvalitet væsentligt. Derfor er det meget vigtigt, at du husker at vælge den rigtige madras når du køber seng. Derudover betyder det også meget, for din søvnkvalitet hvor meget eller hvor lidt du sover. Mange unge går i dag alt for sent i seng sammenlignet med hvornår de skal op. Lige meget hvor godt du end sover i de få timer. Så vil for lidt søvn altid være med til, at forringe den samlede søvnkvalitet. Vi har som mennesker brug for langt mere søvn, end hvad de fleste tillader sig selv. Prøv derfor at gå en smule tidligere i seng og se om det ikke kan afhjælpe dine søvnproblemer. Har du svært ved, at falde i søvn når du først ligger på madrassen? Så kan det hjælpe at slukke for dit fjernsyn, tablet, computer og telefon helt op til en time inden du skal sove. Det blålys fra skærmen påvirker nemlig vores hjerne negativt.

Vælg den rigtige seng

Når du skal vælge den rigtige seng skal du se dig godt for. Der findes et hav af muligheder og kan derfor være en god ide at få vejledning af nogen der ved en masse om senge. Hos Sengeguruen kan du få alt den vejledning som du har brug for. For at vælge den helt rigtige soveløsning for dig. Herfra er der kun at sige – sov godt.