Indlæg

Cykling er den bedste måde at komme frem på

Cykling er noget vi her i Danmark bruger rigtig meget. Specielt i København er der mange mennesker, der vælger at tage cyklen, frem for bilen. Det kan der være mange grunde til. Generelt er cyklen altid et bedre valg, hvis man skal et sted hen, der ikke ligger for langt væk. 

Selv hvis du skal fragte et barn, behøver det ikke stoppe dig. Du skal blot have fat i en cykel stol – se mere på www.cykelstol.dk.

En hurtigere måde at komme frem på

I København kan trafikken godt være noget af et kaos, og der kan være lange køer, irriterende veje, og bare generelt, kan det være sværere at komme rundt i denne storby, i forhold til mange andre steder i Danmark. Det betyder altså, at det faktisk kan være en del hurtigere at tage cyklen, end det er at tage bilen. Ved at cykle, undgår du trafik, trælse omveje og lignende, da man jo kan cykle en del flere steder, end man kan kører.

Samtidigt får man noget motion, hvilket jo altid er godt for os. Skal du cykle med et barn, kan du være sikker på at få endnu mere motion, siden du skal fragte en ekstra person rundt. Heldigvis vejer børn dog ikke meget, og der er adskillige muligheder, når det kommer til at vælge, hvordan de skal sidde på cyklen. Se ladcykel rundt I København, for de mange muligheder.

Bedre for dig og miljøet

Som sagt er det også sundt at cykle. Det er nemlig en god måde at få motion ind i hverdagen på, og uanset, hvor man skal hen, om det bare er en 5 minutters gåtur, kan man altid vælge at tage cyklen. Cykling kan være rigtig hårdt, hvis man giver den lidt ekstra gas, og så kan du nemt få brændt et par kalorier.

Derudover er cykling også bedre for miljøet. Ved at droppe bilen og dermed også at udslippet af en masse CO2, skåner du miljøet, og det er noget vi her i Danmark går meget op i. Det er trods alt vigtigt at passe på vores planet, og det kan man gøre ved at tage cyklen. 

Så det er ikke bare nemmere, sundere og hurtigere at tage cyklen, det er også bedre for miljøet. Så at vælge en cykeltur fremfor en køretur i København, er nok det bedste valg.