Indlæg

Nyd musik på løbeturen og få mere glæde

Musik er noget, der kan gøre os glade. Musik er noget, der kan gøre os kede af det. Musik er noget, der på alle måder kan have en indvirkning på vores humør. Vi kan altså bruge musikken som redskab i vores dagligdag til at styre vores humør. Når det er tid til at snøre løbeskoene, skal du naturligvis have humøret helt i top. Her kan du bruge musikken på en fantastisk måde!

Musik der frigiver endorfiner

Når du tager din yndlingsmusik i ørerne, sker der noget. Du bliver glad indeni. Du begynder at smile. Du mærker en rus strømme gennem kroppen. Der sker nemlig noget helt særligt, når du dyrker motion. I hjernen bliver der nemlig frigivet kemiske stoffer. Blandt andet bliver endorfiner frigivet. Disse kemiske stoffer er også kendt under navnet lykkestoffer. Så det er ikke for sjov, at vi kan få følelsen af at være lykkelige, når vi sætter god musik i ørerne og suser derudaf.

Musik der vækker minder

Ligesom vi kan huske lugten af vores barndomshjem og ikke mindst det gamle sommerhus, vi kom i, da vi var børn, kan de andre sanser også huske. Særligt vores evne til at huske melodier i særlige eller mindeværdige øjeblikke er meget skærpet.

Måske føler du dig særligt ked af det, hvis du sætter en kærlighedssang på, fordi det minder dig om en gammel flamme. På samme måde kan musik også minde en om en fantastisk oplevelse. Hvis du får sat de sange på, der minder dig om glade tider, så har du forstået at trigge din hjerne på den rigtige måde. Du får mere energi på løbeturen og mindes samtidig gode tider.

Musik uden forstyrrelser

Musik kan være helt fantastisk. Musik, der konstant bliver afbrudt af en dårlig forbindelse, er til gengæld virkelig irriterende. Derfor skal du sørge for at have den bedste dækning på din løbetur. Med en solid og pålidelig dækning fra for eksempel Oister mobil dækning kan du roligt løbe afsted på løbetur med musik i ørene og bare drømme dig afsted.

En god mobildækning er ikke kun nødvendig for at kunne holde forbindelsen til en online musiktjeneste. Du skal også bruge internet, hvis du for eksempel farer vild. Eller hvis du har behov for at tracke din tur. Der er altså alle mulige gode grunde til at skaffe en ordentlig dækning til din mobil, der ikke svigter.