Indlæg

En snorkeskinne stopper din snorken effektivt

Der er mange danskere der snorker, med stor sandsynlighed flere end du tror, det er i virkeligheden hver anden der snorker. Mange ved ikke selv at de gør det, men benægter det alligevel hårdnakket når de bliver spurgt.

Problemet består i at du kan få smadret din nattesøvn hver nat hvis du snorker kraftigt nok, hvilket kan føre til alle mulige negative konsekvenser, både fysisk og socialt.

Hvis din partner er træt af din snorken, og du ønsker at gøre noget ved det, både for dig selv og dine nærmeste, så kan en snorkeskinne hjælpe dig. Gå ind på znore.dk og se hvad produktet kan gøre for dig.

Hvad er så en snorkeskinne?

Jamen det er et produkt uden nogen form for hokus pokus, kort fortalt består det af CE-godkendt EVA-plast, og skinnens funktion er at blive placeret i munden og få kæben til at danne en position, så svælget ikke danner snorkelyde når du sover, det bløde væv åbnes på en helt anden måde end normalt.

Hvis du vælger at tage action på det problem du har, så kan det ske helt risikofrit, forstået på den måde, at hvis du er utilfreds, så får du pengene tilbage.

Fordelene for dig er ud over at få løst dit snorkeproblem at skinnen kan tilpasses direkte til dig, så det er ikke dine tænder der skal passe ind i en allerede eksisterende form.

Selve vedligeholdelsen af skinnen er også nem, børst den med en tandbørste efter behov og behag, præcis som dine tænder.

Din bestilling bliver leveret direkte til døren, og bestiller du pakken med 3 skinner, så bliver den sendt til dig helt uden beregning, ellers koster leveringen kun 29 kr., hvilket må siges at være overkommeligt, alle pakker sendes med DAO med hjemmelevering, så du slipper for selv at skulle hente.